2024.06.14. - Vazul
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Adó egy százalék felajánlás bohócdoktorok támogatására

Idén is lehet rendelkezni a személyi jövedelemadó 1+1%-áról legkésőbb május 20-áig, az szja-bevallástól függetlenül is. Adó egy százalékával úgy segíthet, hogy az közben nem kerül semmibe sem. Mosolyt varázsolunk, egészséget segítünk, közösen!

Hogyan olvassunk mesét a gyermekünknek?

Nem mindegy, hogy hogyan olvasunk mesét a gyermekünknek, vagy kisebb - nagyobb közönség számára. A meseolvasás kapcsán nem mindegy, hogy mikor milyen mesét választunk. Aztán ott vannak a klasszikus mesék, a képzeletre ható történeti elemek. Nem mindegy, hogy a mese olvasásakor a háttérzajok milyenek, napszaknak megfelelően választhatunk mesét. Tehetünk be háttérzenét, ami a képzeletet még inkább sarkallja. A mesével még nincs vége, jóéjt puszi előtt még beszélgethetünk, feldolgozhatjuk a mesebeli élményeket. A cikkben 11 pontban összegeztük, hogy hogyan olvassunk mesét.

Diafilm adományokat várnak a Mesedoktorok

A Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett kórháztámogató Mesedoktor csapat és a Bohócdoktorok gyakran tartanak diafilmek felhasználásával meseolvasásokat. A hagyományos diafilm és az élő szóban elmondott mese nagy sikert arat a 2-8 éves kisgyermekek körében. SEGÍTS diafilmmel! Az alapítvány diafilm felajánló - segítők jelentkezését várja. Ha van a családban (iskolában, óvodában, munkahelyen) a fiókok mélyén - polcok tetején már nem használt diafilm, azt adományozva a gyermekek mentésében vehet részt a felajánló. Klasszikus mesék, történetek, versek, ismeretterjesztő, tekercses diafilmeket várnak a Mesedoktorok. Oszd meg, add tovább, köszönjük!

Doki Dal

Ne szaladgáljatok mezitláb! De ha már nincs mit tenni, jobb mielőbb a doktornénihez menni...

Jármű Dal

Járművek a városból, vidékről, a víz alól és a levegőből... nézzétek végig és énekeljétek velünk!

Állatok kicsinyei

Összeszedtük a kis állatok neveit, hogy szép sorban megtanulhassuk őket. Lesz itt csikó, bárány, de még ebihal is.

Testrész Dal

Fej, törzs, végtagok és még száz és száz apró alkatrész, amit felsorolhatnánk... ismerd meg a testedet, énekeld is kedvedre :)

Számoló Dal

Tanulj meg 10-ig számolni! Így tényleg könnyű megtanulni... énekeljük és számoljunk hát együtt 1-től 10-ig!

bohócdoktor vizit szja 1%
további hírek