2021.03.01. - Albin
bohócdoktorok adó 1 százalék gyermekek

 

bohócdoktor vizit szja 1%

Szeretetcsoki 2020, Jótékonysági Csokigyűjtés

Csokigyűjtés, Szeretetcsoki 2020 karácsonyáig folyt, gyerekek, iskolások, óvodások, cégek, segítő jótevők révén 12.404 csoki, finomság, mesekönyv, játék jött össze a beteg gyermekek és rászoruló családok megsegítésére.

Adó 1% Gyermekmentésre

Adóbevalláskor adó 1 százalék felajánlással segítse a gyermekmentő feladatokat. Gyógyítást, gyermekétkeztetést, fejlesztő feladatokat segítse, ezáltal még több egészséges és mosolygós gyermek élhet boldogan.

Szeretetcsoki 2019, Jótékonysági Csokigyűjtés

Jótékonysági csokigyűjtésre hívjuk az iskolásokat, óvodásokat, azokat, akik az ünnepek idején szeretnének segíteni beteg gyermekek és rászoruló családok életén. Segítsünk KÖZÖSEN!

Mesedoktorok a gyermekekért

A Mátrix Közhasznú Alapítvány Mesedoktor programja a támogatókkal közösen könyvekkel segíti a gyermekkórházakat, könyvtárakat, iskolákat.

Mesedoktorok - 80 gyermekkorházat támogattunk

Újabb 80 gyermekkórház és gyermekeket gyógyító intézmény kapott segítő támogatást a Mesedoktoroktól. Több ezer minőségi mesekönyv, édesség és írószerek (másfél tonnányi mennyiségben) kerültek a gyermekek gyógyítását támogató céllal az intézményekbe.

Csokigyűjtés, Szeretetcsoki 2018

A Szeretetcsoki program a Mátrix Közhasznú Alapítvány jótékonysági - támogató programja. Az évente több ezer jótékonysági támogatás a közösség ereje révén sikeres, köszönjük!

Csokigyűjtés

Csokigyűjtéssel a beteg gyermekek gyógyulásáért, illetve a szegény sorban élő gyermekek megsegítéséért iskolások, ovisok és egyéb csoportok fogtak össze.

Mesedoktorok támogatása

A Mátrix Közhasznú Alapítvány évek óta sikeres a kórháztámogató tevékenysége, a mesedoktorok segítő programja. Gyermekek és felnőttek betegségének gyógyítását támogassa Ön is!

Mesedoktor Mikulás

A Mátrix Közhasznú Alapítvány idén 1200 nehéz sorsú, rossz anyagi helyzetben lévő család gyermekét támogatta mikulás idején Mikulás csomagokkal. Támogattuk a tehetségeket is.

mesekönyvek