rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Adó 1% Gyermekmentésre

  Adó 1% GyermekmentésreAdóbevalláskor adó 1 százalék felajánlással segítse a gyermekmentő feladatokat. Gyógyítást, gyermekétkeztetést, fejlesztő feladatokat segítse, ezáltal még több egészséges és mosolygós gyermek élhet boldogan.
 • Mesedoktorok - 80 gyermekkorházat támogattunk

  Mesedoktorok - 80 gyermekkorházat támogattunkÚjabb 80 gyermekkórház és gyermekeket gyógyító intézmény kapott segítő támogatást a Mesedoktoroktól. Több ezer minőségi mesekönyv, édesség és írószerek (másfél tonnányi mennyiségben) kerültek a gyermekek gyógyítását támogató céllal az intézményekbe.
 • Jótékonysági Mikulás söpört végig az országon

  Jótékonysági Mikulás söpört végig az országonCsaládtámogatási programunk Mikulás idején is nagyon hasznos volt. Segítőink, támogatóink, önkénteseink nélkül nem lehetett volna ekkora siker.
 • Csokigyűjtés

  CsokigyűjtésCsokigyűjtéssel a beteg gyermekek gyógyulásáért, illetve a szegény sorban élő gyermekek megsegítéséért iskolások, ovisok és egyéb csoportok fogtak össze.
 • Mesedoktor Mikulás

  Mesedoktor MikulásA Mátrix Közhasznú Alapítvány idén 1200 nehéz sorsú, rossz anyagi helyzetben lévő család gyermekét támogatta mikulás idején Mikulás csomagokkal. Támogattuk a tehetségeket is.
 • Távolból is segítenek a mesedoktorok

  Távolból is segítenek a mesedoktorokMesekönyvekkel megtöltött csomagokat vitt a Mátrix Közhasznú Alapítvány mesedoktor csapata kórházakba, hogy a gyerekek gyógyulási idejükben élményekkel gazdagodhassanak.
 • Mesekönyvért Osztálykirándulást adtak a Mesedoktorok

  Mesekönyvért Osztálykirándulást adtak a MesedoktorokA Mesedoktorok kórházi gyógyítást segítő feladatait támogatják a mesekönyveket gyűjtő csoportok. A legtöbb könyvet beküldő általános iskolai osztály kirándulást kapott, a legtöbb könyvet beküldő óvodai és középiskolai csapat értékes díjazásban részesült.
mesekönyvek
 • Legfrissebb képek

 • Meseolvasás régen: bölcsis dajkanéni, mint mesedoktor

adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!
Mátrix Közhasznú Alapítvány (OTP): 11735005-20510350
Adó 1%:  18472273-1-06
Évente több tízezer gyermek és család számára jut el a segítő adomány, köszönjük!

Hírek


mesekönyvek