2024.06.14. - Vazul

Hogyan lesz valakiből vidámító bohócdoktor / meseolvasó mesedoktor?!

Hogyan lesz valakiből vidámító bohócdoktor / meseolvasó mesedoktor?!
Hogyan lesz valakiből vidámító bohócdoktor / meseolvasó mesedoktor?!Nem csak betegeket, nem csak gyermekeket segít a mosolyt fakasztó bohócdoktor csapat, a mesedoktor önkéntes meseolvasó közösség. A Mátrix Közhasznú Alapítvány 2003 óta segíti a gyógyuló gyermekeket, a problémákkal küszködő felnőtteket, az egészségügyi intézményeket. Azt a pici pluszt juttatjuk a megfelelő helyre, ami az adott dolognál kell, hogy pozitív irányba gördüljön a folyamat.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Adóbevalláskor gondolj az egész éves gyermekmentő, családsegítő, egészségvédő tevékenységünkre, a bohócdoktor és mesedoktor segítő programok működtetésének fontosságára. Adó 1% felajánlásod a Mátrix Közhasznú Alapítvány hálás köszönettel fogadja!

Adó 1% felajánlás Gyermekmentésre:
Mátrix Közhasznú Alapítvány
Adószám: 18472273-1-06

Bohócdoktorok / mesedoktorok munka közben

Meseterápia, meseolvasás

Hogy lesz valakiből kórházi meseolvasó vagy bohócdoktor?! Tényleg gyógyítunk a kórházban? Orvosok a meseolvasók?! Esetleg én is lehetnék bohócdoktor?

Évtizedes kutatások bizonyítják, hogy a nevetés, a jókedv hozzájárul a betegek felépüléséhez, regenerációjához, illetve természetesen segít abban, hogy a betegségben, kórházban töltött idő kevésbé legyen megterhelő. Itt jönnek képbe a meseolvasó mesedoktorok, illetve a bohócdoktorok, akik vidám pillanatokat, zenés - játékos perceket, báb játékot, lufihajtogatásos játékos perceket produkálnak, élményt teremtenek a kórtermekben.

A bohócdoktorok többsége egyszerű ember, megáldva színészi, bábjátéki vagy egyéb előadói tehetséggel, ez segít abban, hogy a gyerekekkel való találkozásuk maradandó élményt nyújtson.

A meseolvasók / bohócdoktorok többsége a napi munkája mellett, mintegy szabadidejét feláldozó jótevő járja a kórházakat alkalmi vagy heti / havi rendszerességgel.

A Mátrix Közhasznú Alapítvány évente kb. 80 gyermekeket gyógyító intézménnyel kerül kapcsolatba. A bohócdoktor / mesedoktor / adományozó önkéntes csapat a szakdolgozó személyzetnek is juttat kellemes pillanatokat, pl. a szeretetcsoki együttműködés jóvoltából.

A Mátrix Közhasznú Alapítványnál minden tevékenység magánadományokból, adó 1% felajánlásokból, céges támogatásokból működik. A legapróbb felajánlás is óriási segítséget jelent!

Bohócdoktorok a gyermekekért

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb alapítványi támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

Adó egy százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást 1. támogathatsz szja 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

2. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

4. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

5. Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat. A Bohócdoktorok segítenek, támogatásod minden segítségnyújtásban benne van! Köszönjük!

  
bohócdoktor vizit szja 1%