2024.05.24. - Eszter, Eliza

Simonváros Katalin és Czigány Csaba tollából, nem csak gyerekeknek

Simonváros Katalin és Czigány Csaba tollából, nem csak gyerekeknek
Simonváros Katalin és Czigány Csaba tollából, nem csak gyerekeknekGondolkodtál már azon, hogy mit jelent hálásnak lenni? Eszedbe jutott már, hogy Te mennyi mindenért lehetsz hálás? Mi az az egyetlen dolog az életedben, amiért biztosan köszönetet mondanál? Szeretet-mesék, Lélekmelengető versek és történetek, Simonváros Katalin és Czigány Csaba tollából, nem csak gyerekeknek. A szerző maga ajánlotta fel a Bohócdoktor és Mesedoktor programok támogatására a könyveket, melyek nagy segítséget nyújtanak a jótékonysági programokhoz.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Ez a különleges napló, ami egyben csodálatosan illusztrált verseskönyv is, segít Neked észrevenni mindennapi életed nagyszerűségeit. Az egészen egyszerű dolgoktól (hallás, mozgás öröme, természet…) a mély, bonyolult és elgondolkodtató témákon át (csönd, születés, szeretet…) rengeteg mindennel találkozhatsz a kötet lapjain.

Merengj bele a nagyszerű mandalákba és válj eggyé a versekkel! Írd le, vagy rajzold meg azt, ami, ha rá gondolsz, hálával tölti el a szívedet! Hiszen aki képes hálát adni, az képes a szeretetet adni, ezáltal elfogadni és értékelni az élet legapróbb örömeit.

A könyvet Dajka Beáta nagyszerű mandalái teszik még színesebbé és élvezhetőbbé. Hála-forrás könyvünk jelenleg szerkesztés alatt áll.

Szeretet-mesék, Lélekmelengető versek és történetek, Simonváros Katalin és Czigány Csaba tollából, nem csak gyerekeknek

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthet:

1. Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathat adó 1 százalék felajánlása révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát adja meg, vagy május 20-ig rendelkezzen az eSzja adóbevallásban.

2. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

4. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívja a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után adja meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Közösen tegyünk CSODÁT! Az alapítvány támogatása kapcsán a www.matrixalapitvany.hu és a www.facebook.com/matrix.alapitvany oldalakon további információkat szerezhet. Sok kicsi sokra megy, hálásan köszönjük a segítségét!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek. Az alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
bohócdoktor vizit szja 1%